10 Aralık 2016 Cumartesi, 14:58
Malatya’da 800 polisle huzur operasyonu
Türkiye genelinde gerçekleştirilen ‘Türkiye Huzur’ uygulaması kapsamında Malatya’da da 800 polisle geniş kapsamlı uygulama yapıldı. 
Akşam 20.00’de başlayan ve 24.00’e kadar süren Huzur uygulamasında şehrin giriş ve çıkışları dahil, Fahri Kahayan bölgesi, Halep Caddesi, Cezmi Kartay, Kanal Boyu, MAŞTİ, Tren Garı, Abdullah Gül Parkı ve Antepli sokak gibi birçok noktada eş zamanlı başlayan uygulamada polis ekipleri şüpheli görülen araçlar ve yayalar üzerinde kimlik kontrolü ile arama yaptı.
Cezmi Kartay Caddesinde bulunan eğlence merkezlerinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri eş zamanlı olarak kapsamlı arama ve denetim yaptı. Kanalboyu’nda da umuma açık alanlarda uygulama yapan ekipler şüpheli şahıslar üzerinde arama yaptı. Uygulama esnasında vatandaşlar Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolünden geçirildi.
Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı tüm birimlerin yer aldığı uygulamanın mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, suç işleme amacında olanların caydırılması ve aranan şahıslar ile araçların yakalanması için gerçekleştirildiği belirtildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Malatya’da 800 polisle huzur operasyonu