20 Ocak 2014 Pazartesi, 16:18
MALATYA'DA ESRAR VE KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
MALATYA'DA ESRAR VE KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Malatya’da 4 ayrı operasyonda esrar ve kaçak sigara ele geçirildi. 
Edinilen bilgiye göre, Malatya İl Jandarma Komutanlığı'nca icra edilen önleyici hizmetler kapsamında; Battalgazi ilçesi mülki sınırları içerisinde icra edilen devriye faaliyeti esnasında Diyarbakır’dan Ankara’ya gitmekte olan yolcu treninde yapılan kontrolde, 11 kilo 975 gram toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili V.Ç. ve Y.G. isimli şüpheliler sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Battalgazi ilçesi mülki sınırları içerisinde icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında bir yolcu otobüsünde yapılan kontrolde ise, 13 kilo 832 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili U.Y. isimli şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Kale ilçesi mülki sınırları içerisinde icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında bir yolcu otobüsünde yapılan kontrolde, 10 kilo 640 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili Y.Ç. isimli şüpheli cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alındı.
Diğer yandan, Yazıhan ilçesi mülki sınırları içerisinde icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyesi esnasında bir kamyonette yapılan kontrolde, 10 bin 420 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili E.B., R.K., F.Ö., M.A. ve R.B. isimli şüpheliler cumhuriyet savcısının talimatıyla ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA'DA ESRAR VE KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ