24 Temmuz 2014 Perşembe, 13:38
MALATYA’DA RESMİ BAYRAMLAŞMA TDDY’DE
Malatya Valisi Vasip Şahin, “Bayramlarımız, kültür ve inanç dünyamızın çok önemli öğelerinden olup millet olarak birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi hasletlerimizin tazelendiği ve pekiştirildiği günlerdir “dedi. 
Ramazan bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, “Bayramlarımız, kültür ve inanç dünyamızın çok önemli ögelerinden olup millet olarak birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi hasletlerimizin tazelendiği ve pekiştirildiği günlerdir. Bu önemli günlerimizden birisi olan Ramazan Bayramı vesilesiyle tüm mesai arkadaşlarımın ve vatandaşlarımızın bayramını kutlar, aziz halkımıza sağlık, mutluluk, huzur dolu nice bayramlar dilerim” ifadelerini kullandı.
“Bu yıl ki bayramlaşma programımız geçen yıl olduğu gibi kamu kurum ve kuruluşlarımız, STK temsilcileri ve vatandaşlarımızın katılımıyla il kutlaması olarak, 28 Temmuz 2014 Pazartesi günü saat 10.00’da Devlet Demiryolları Sosyal Tesislerinde kutlanacaktır. Bayramlaşma töreninin akabinde aşağıdaki program dahilinde bazı kurumlarımıza ziyaretler gerçekleştirilecektir” diyen Vali Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk kurumları ile huzurevini de ziyaret edeceklerini kaydetti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA’DA RESMİ BAYRAMLAŞMA TDDY’DE