10 Mayıs 2016 Salı, 16:13
MALATYA’DA TERÖR OPERASYONU
MALATYA’DA TERÖR OPERASYONU

 Malatya merkezli terör operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı. 1 kişinin ise firar olduğu ve arama çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.

  Malatya’da PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması olan YDG-H içerisinde faaliyet gösteren şüphelilere yönelik olarak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında,11 kişiden 9 kişinin Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, 1 kişinin

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yakalandığı kaydedildi. Firari olan 1 kişinin ise arama çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.

  Gözaltına alınan 10 kişinin emniyetteki ifadelerinin devam ettiği kaydedildi. 

  Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, "PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması olan YDG-H (Yurtsever Devrimci Gençlik) içerisinde faaliyet gösteren şüphelilere yönelik olarak Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, haklarında gözaltı kararı verilen 11 kişiden, 9 kişinin Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, 1 kişinin Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yakalandığı, 1 kişinin ise halen firar olduğu, yakalanan kişilerin Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin devam ettiği, kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA’DA TERÖR OPERASYONU