28 Şubat 2014 Cuma, 11:26
MALATYA'DA UYUŞTURUCU ÇETESİ OPERASYONU: 13 GÖZALTI
Malatya’da polis ekiplerince sokakta uyuşturucu satanlara yönelik olarak yürütülen 2 ayrı operasyonda 32 kilo esrarla yakalanan 4 kişi tutuklanırken, ikinci operasyonda ise 13 kişi yakalanarak gözaltına alındı. 
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne bağlı ekiplerce yapılan ilk operasyonda 37 kilo 154 gram esrar maddesi, 26 adet ecstasy hap, 1 tabanca ve 1 adet hassas terazi, 2 adet kuru sıkı tabanca ele geçirilirken, olaylarla ilgili olarak 4 şüpheli şahıs gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.
Yapılan ikinci operasyonda ise R.D., Ö.A.Ö., M.B., Ü.L., R.K., N.Y., S.Ö., G.D., H.H., M.A., A.S., İ.M. ve B.D. adlı toplam 13 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evinde yapılan aramalarda satışa hazır vaziyette 145 paket halinde 3 kilo esrar maddesi, 68 adet ecstasy hap, 2 gram Bonzai maddesi, 2 adet hassas terazi, 1 adet sahte olduğu değerlendirilen nüfus cüzdanı, 1 adet kama, 2 adet namlusu açılmış bilye atar tabanca, 1 adet bilye atar tabanca mermisi, 5 adet 7,65 mm çapında MKE yapımı fişek, 2 adet pompalı tüfek, 1 adet pala ve 1 adet namlusu kısaltılmış av tüfeği, 8 adet de av tüfeği fişeği ele geçirildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA'DA UYUŞTURUCU ÇETESİ OPERASYONU: 13 GÖZALTI