11 Mart 2014 Salı, 14:06
"MALATYA'DAKİ AYAĞA KALKIŞ, ANADOLU'NUN TAMAMINI SEFERBER ETTİ"
AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, Malatya'da Başbakan'a gösterilen ilginin Anadolu'nun tamamını seferber ettiğini söyledi.
Partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Teşkilat İstişare Toplantısı’na katılmak üzere Malatya'ya gelen Nebati, “Malatya'ya teşekkür etmek için buradayız. Çünkü Başbakanımızı Malatya'ya yakışır, Malatya'nın tam bir Anadolu şehri heyecanıyla karşıladığınız için teşekkür etmeye geldim” dedi.
Ramada Altın Kayısı Otel'de gerçekleştirilen toplantıda konuşan Nebati, Başbakan'ın Malatya'da büyük bir coşkuyla karşılandığını ifade ederek, "Anadolu'nun her tarafından fışkıran heyecan ve Sayın Başbakanımıza sahip çıkma dürtüsü, ‘Başbakanımız ile yolda yürüyoruz. Seni asla yolda bırakmayız’ diyen haykırışın bir ifadesiydi. O muhteşem kalabalık, o muhteşem coşku Malatya'yı ayağa kaldırdı. Malatya'daki o ayağa kalkış, Anadolu'nun tamamını seferber etti" ifadelerini kullandı.

"SADECE MİLLETE RAM OLDUK"
AK Parti İstanbul Milletvekili ve Malatya Koordinatörü Osman Boyraz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya mitingini televizyonda izlerken, duygu dolu anlar yaşadığını söyledi.
Malatya'nın 6 Mart'ta düzenlenen mitingde farkını bir kez daha gösterdiğini ifade eden Boyraz, “Milli iradeyi yani sizlerin iradesini çalmak isteyen ne idüğü bir takım kurum ve kuruluşlara da gerekli cevabı 30 Mart'ta sandıkta vereceğinize inanıyorum. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da millet iradesini hiçbir vesayetçi anlayışa ram etmedik. Sadece millete ram olduk. Onun dışında bütün güçleri toz bulutu gibi üzerimizden attık. 17 Aralık da bir toz bulutuydu. Toz bulutunun da ne olduğunu milletimiz biliyor. Milletimiz sandıkta gerekli cevabı verecektir” şeklinde konuştu.

"MALATYA TARİH YAZDI"
AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, emin adımlarla 11 yıldır iktidarda yürüdüklerini belirterek, seçimler için değil, nesiller için adım attıklarını dile getirdi.
Gençliğe yatırım yapan AK Parti Teşkilatı'nın Malatya'da tarih yazdığını kaydeden Çalık, “Malatya bir destan yazdı. O destanın yazılmasına sizler vesile oldunuz. Başbakanımız da bu destanın altına imza attı” diye konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla birlikte 3 kat büyüdüğünü kaydetti.
Akın, Türkiye'nin gündemi belirlenen ülke konumundan çevresindeki olayları belirleyen ülke konumuna geldiklerini söyledi.
AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci de, 17 Aralık'ta Türkiye'ye ameliyat yapmak istendiğini belirterek, “Başbakanımız, teşkilatlarımız ve milletimizin onurlu ve dik duruşuyla beraber Türkiye'nin ameliyat yapılacak bir ülke olmadığını dosta ve düşmana göstermiş olduk. İnşallah esas cevabı 30 Mart akşamı vereceğiz” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"MALATYA'DAKİ AYAĞA KALKIŞ, ANADOLU'NUN TAMAMINI SEFERBER ETTİ"