18 Temmuz 2017 Salı, 17:43
Malatya'daki Sulama Birliğinde Yolsuzluk İddiaları
Derme Sulama Birliği Başkanı Abdullah Polat, sulama birliğinde yolsuzluk iddialarına cevap verdi.Birlik Başkanı Polat, "Hakkımdaki iddialar asılsız" dedi.
Derme Sulama Birliği Başkanı Abdullah Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri MHP Malatya İl Başkanı Dr. Ömer Faruk Kalı’yı makamında ziyaret ederek, Malatya Valiliğince yapılan Derme Sulama Birliği Denetleme raporu hakkında bilgi verdi.
Ziyarette konuşan Polat, hakkında yapılan iddiaların asılsız olduğunu konuyla ilgili Malatya Valiliğince yeniden bir denetleme raporunun yazıldığı ve önümüzdeki haftalarda kamuoyuna açıklanacağını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İl Başkanı Kalı ise, şehir halkının çıkarları söz konusu olduğunda geçmişte olduğu gibi bugün de Milliyetçi Hareket Partisi olarak duyarlı ve hassas olduklarını belirtti. Derme Sulama Birliği hakkında çıkan iddiaların herkesi üzdüğünü kaydeden Kalı, “Özellikle yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarının tüm ayrıntılarıyla incelerek işin doğrusunun ortaya konulmasını Malatya için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Başkanımızın bugün partimize gelerek, hazırladığı dosyayı bizimle paylaşmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Yanlış hesap Bağdat’tan döner, eğer ortada bir yanlışlık varsa bunun mutlaka düzeltilmesi gerektiğine inanıyoruz. Aksi halde Şeriatın kestiği parmak acımaz. MHP olarak hiçbir kurum ve kişi hakkında ön yargımız yok. İnşallah inceleme ve araştırma sonucunda Başkanımız haklı çıkar, Derme Sulama Birliği ve Malatya’mızın yüzüne hiçbir gölge düşmez” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Malatya'daki Sulama Birliğinde Yolsuzluk İddiaları