06 Mayıs 2014 Salı, 10:42
MALATYALI BAYANLAR TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR
Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Haziran ayı içerisinde yapılacak olan Yıldız ve Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor. 
Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Haziran ayı içerisinde yapılacak olan Yıldız ve Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonasına katılacak.
Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, Türkiye Şampiyonasına hazırlıkların yoğun tempoda devam ettiğini belirtti.
Ligin bitiminin ardından Yıldız ve Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Çelebi, şampiyonada iddialı olduklarını ifade etti.
Çelebi, Malatya'nın ilk ve tek bayan futbol okulunu açtıklarını da kaydederek, "Malatya'da bayan futbolunu geliştirme ve daha ileriye taşıma adına var gücümüzle çalışıyoruz. Bu anlamda Malatya'nın ilk ve tek bayan futbol okulunu açtık. Kızlarımızdan herhangi bir ücret almadan futbol eğitimi veriyoruz. Hafta sonu sabah 08.00-10.00 saatleri arasında Yeşiltepe Stadı'nda gerçekleştirdiğimiz çalışmalara spor yapmak isteyen kızlarımızı davet ediyoruz" dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYALI BAYANLAR TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR