17 Kasım 2014 Pazartesi, 11:44
MALATYALI BOKSÖR ERTUĞRUL ERDEMİR KİLOSUNDA BİRİNCİ OLDU
 Malatyalı Milli Boksör Ertuğrul Erdemir, Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası 3. Grup müsabakalarında kilosunda birinci oldu. 
Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası 3. Grup Müsabakaları Sivas Dört Eylül Spor Salonu'nda yapıldı. 5 gün süren müsabakalar sonucunda, milli boksör Ertuğrul Erdemir, 49 kilogramda birinci oldu.
Milli boksör, ilerleyen günlerde Hatay'da yapılacak olan Türkiye şampiyonası finallerinde mücadele etme hakkını kazandı.
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörü Hakan Korkmaz, milli boksör Ertuğrul Erdemir'i elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti.
Korkmaz, milli boksörün iyi bir hazırlık döneminin ardından grup şampiyonası müsabakalarına katıldığını ifade ederek, "Ertuğrul Erdemir, başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası 3. Grup Müsabakalarına da iyi bir hazırlık döneminin ardından katıldı. Kendisinden bu başarıyı bekliyorduk. İnşallah Türkiye finallerinde de aynı başarıyı tekrarlayacak ve yükselişini sürdürecek" dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYALI BOKSÖR ERTUĞRUL ERDEMİR KİLOSUNDA BİRİNCİ OLDU