09 Şubat 2022 Çarşamba, 01:53
Malatya’nın Arguvan İlçesi’nde Okulların İkinci Yarısı İçin Toplantı
Malatya’nın Arguvan İlçesi’nde okulların ikinci yarısının güvenli ve başırılı şekilde devam etmesi için toplantı düzenlendi.
Arguvan Şehit Tuncay Göksu çok programlı Anadolu Lisesi 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde Okul güvenliği toplantısı yapıldı.
  Şehit Tuncay Göksu çok programlı Anadolu Lisesi Müdiresi Semra Atalmış başkanlığında ikinci dönemde yapılacakların değerlendirildiği, okul güvenliğinin ele alındığı planlama ve değerlendirme toplantısında istişarelerde bulunuldu.
 Toplantıda konuşan Okul Müdiresi Semra Atalmış, ikinci yarıda güvenli ve kaliteli şekilde eğitimin devam etmesi için herkesin üzerine düşeni yapmasını isteyerek,  “Öğretmen arkadaşlardan fedakarca çalışmalarına devam etmeleri, her öğrencinin başarısında mutlaka bir öğretmenin dokunuşunun bulunması gerekiyor. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin, eğitim-öğretim yılını huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak için daha fedakarca ve daha gayretli bir performans göstermenizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Malatya’nın Arguvan İlçesi’nde Okulların İkinci Yarısı İçin Toplantı