01 Mart 2016 Salı, 14:53
“MALATYA’NIN KALKINMASI İÇİN STK’LAR SÜREKLİ DİYALOG HALİNDE OLMALI”
Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mehmet Balin Sivil Toplum Kuruluşlarının(STK) önemine dikkat çekerek, “Malatya’nın kalkınması için STK’lar sürekli diyalog halinde olmalı” dedi. 
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve Yönetim Kurulu Üyeleri STK ziyaretleri kapsamında Malatya Elektrik Mühendisleri Odasını ziyaret etti. Ziyarette konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin 2016 yılı içerisinde Sivil Toplum Kuruluşları ile beraber daha sık bir araya gelmeye çalışacaklarını ifade ederek “Malatya’nın ekonomisinin büyümesi ve kalkınması için Sivil Toplum Örgütleri büyük bir önem arz ediyor. Bunun içinde STK’lar sürekli diyalog halinde olmalı, sık sık bir araya gelmeliler” diye konuştu. Malatya Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Hatice Bilge Aksoğan’ın yaklaşık 1 yıl önce göreve geldiğini hatırlatan Balin “Kendisine bu vesile ile hayırlı olsun diyoruz. Bundan sonraki süreçte hep beraber Malatya için neler yapabiliriz bunları tartışıp konuşacağız” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Hatice Bilge Aksoğan ise “Bizde göreve geldiğimiz andan itibaren diğer STK’larla birlikte hareket etmeye çalışıyoruz. Bunun ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz” şeklinde konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
“MALATYA’NIN KALKINMASI İÇİN STK’LAR SÜREKLİ DİYALOG HALİNDE OLMALI”