19 Eylül 2014 Cuma, 16:47
MALATYA’NIN ÜRÜNLERİ CNR EXPO CENTER’DA TANITILIYOR
Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi’nin ürettiği ürünler, İstanbul cnr expo center’da tanıtılıyor. 
Esenlik Şirketi tarafından yapılan açıklamada, “Esenlik’in temizlik ürünleri markası Epak ve gıda ürünleri markası Nergis, 21 Eylül'de sona erecek olan cnr expo center’da kurulan Esenlik standında ziyaretçilere tanıtılıyor. Sektörlerdeki yerli ve yabancı firmaların katıldığı ve ziyaret ettiği fuarda, markalarımızın ülke genelinde bayiliklerinin oluşturulması hedefleniyor. Ayrıca yurtdışından gelen firma temsilcileri ile görüşmelerin yapılabileceği fuar, Esenlik’in ana gündemindeki Epak ve Nergis’in yurtdışına ihracı açısından da önemli fırsatlar sunuyor.
100’ün üzerinde ürün çeşitliliğine ulaşan Epak, yumuşatıcı, çamaşır suyu, sıvı bulaşık deterjanı, genel temizlik ve endüstriyel temizlik gruplarıyla fuarda boy gösteriyor. Kimya sektöründe kalitesiyle ve fiyatıyla ilgi gören Epak , önümüzdeki yıllarda önemli ihraç kalemimiz olarak hem bölgemize hem ülkemize katma değer sağlayacak.
Nergis, çeyrek asırlık tecrübenin ve güvenin ürünü olarak ulusal ve uluslararasına taşınıyor.
Günümüzün aşırı rekabetçi piyasa koşullarında, özellikle sağlığı en yakından ilgilendiren gıda ürünlerinde, müşterilerin güvenilir markaları ve ürünleri tercih etmeleri gerekliliği sağlık açısından kaçınılmaz hale gelmiştir. Bir yandan üretim maliyetleri, diğer yandan pazar rekabet koşulları ve olumsuz diğer faktörler, markaların önceliklerini farklı belirlemelerine neden olmaktadır. Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Esenlik Şirketi, bu anlamda halkın bir şirketi olarak önceliği, her koşulda daima halk sağlığına ve gıda güvenliğine verir” denildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MALATYA’NIN ÜRÜNLERİ CNR EXPO CENTER’DA TANITILIYOR