06 Eylül 2015 Pazar, 16:30
MARMARA DEREBEYLERİ DERNEK BİNASINI AÇTI
MARMARA DEREBEYLERİ DERNEK BİNASINI AÇTI

MARMARA DEREBEYLERİ DERNEK BİNASINI AÇTI

İstanbul'da yaşayan Malatyalıların bir araya gelerek oluşturduğu Marmara Derebeyleri taraftar grubu, dernek binasının açılışını gerçekleştirdi.

Yeni Malatyaspor'un İstanbul'daki taraftar gurubu olan ve deplasmanlarda takımlarını yalnız bırakmayan Marmara Derebeyleri taraftar grubu, Esenler'deki dernek binasını büyük bir coşkuyla hizmete açtı.

Marmara Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Feyzullah Ödemiş, her zaman her yerde Yeni Malatyaspor'un yanında olduklarını ifade ederek, uzakta olsalar bile Malatya'yı en yakınlarında yaşadıklarını söyledi.

Ödemiş, kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, "Uzun yıllar verdiğimiz tribün uğraşı yeni bir güç kazanıyor ve Marmara Derebeyleri Taraftar Derneği emeklerimizin ardından faaliyete geçiyor. Yıllar boyu verilen emekler tek bir çatı altında toplanıyor. Her türlü faaliyetimizin tek adresi burası olacak. Derneğimizin açılışına katılan belediye başkanımıza, siyasetçilerimize, Yeni Malatyaspor kulüp başkanımıza ve yönetimine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu büyük anı kaçırmayan taraftarımıza da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

Açılışa; AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, İstanbul Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor eski yöneticisi Nusret Öncü ve taraftarlar katıldı./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MARMARA DEREBEYLERİ DERNEK BİNASINI AÇTI