04 Ağustos 2017 Cuma, 17:05
MASTÖB’DEN Evkur Yeni Malatyaspor’a TSYD Turnuvası Öncesi Moral Ziyareti
 Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara Şubesi, TSYD Futbol Turnuvası için Ankara’da bulunan Evkur Yeni Malatyaspor’un antrenmanını ziyaret etti. 
Ankaragücü Tesisleri’nde yaptığı çalışmalarla TSYD Turnuvası maçlarına hazırlanan Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’a Ankara’da yaşayan Malatyalılar büyük ilgi gösteriyor. Son yapılan antrenmanda sarı-siyahlı takımın sürpriz konukları vardı. MASTÖB Ankara Şubesi, takımın antrenmanını ziyaret ederek TSYD Turnuvası maçları öncesi başarılar diledi. Ziyarette, MASTÖB Ankara Şube Başkanı Kamil Göksu, Ankara Malatyasporlular Derneği Başkanı Tacettin Ayhan, Başkan Yardımcısı Fuat Yılmaz, Malatyaspor Eski Yöneticisi Ve Mastöb Başkan Vekili Metin Alanyüz, MASTÖB Ankara Şubesi başkan vekilleri Ali Şan, Mehmet Alkan ve Emekli Emniyet Müdürü Murat Şahin yer aldı. 
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, MASTÖB Ankara Şube Başkanı Kamil Göksu ise bu sezon Süper Lig’de mücadele edecek takımlarına sonuna kadar güvendiklerini ifade etti. Göksu, "Malatya’mızın orta değeri Yeni Malatyaspor’u Ankara’da ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Yeni bir süreçte, yeni teknik heyetimiz ve takımımızla başarılı olacağımıza olan inancımız tamdır. İnşallah lig maçları öncesi TSYD Futbol Turnuvasında kupayı kaldırarak sezona daha moralli başlayacağız. Bu vesileyle başta teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam olmak üzere, yönetime ve takıma yürekten başarılar diliyoruz" diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MASTÖB’DEN Evkur Yeni Malatyaspor’a TSYD Turnuvası Öncesi Moral Ziyareti