26 Haziran 2014 Perşembe, 15:13
MASUS, ERKEK VE BAYANLARDA ŞAMPİYON OLDU
Kayısı Sutopu Ligi, erkeklerde oynanan final müsabakasıyla sona erdi. 
Sutopu Malatya İl Temsilciliği tarafından, Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu'nda düzenlenen Kayısı Sutopu Ligi'nde 4 erkek, 4'de bayan takımı mücadele etti.
Çift devre lig usulü gerçekleştirilen ligde, Malatya Su Sporları (MASUS) bayan ve erkek sutopu takımları şampiyon oldu.
Bayanlarda, MASUS birinciliği elde ederken, Malatya Gençlik Spor ise ikinci oldu. Erkekler finalinde MASUS, Malatya Gençlik Spor'u 6-5 yenerek şampiyon oldu. Malatya Gençlik Spor ise ligi ikinci sırada tamamladı.
Lig müsabakalarının ardından havuzda kupa ve madalya töreni düzenlendi. Takımlara kupa ve madalyalarını; Yüzme Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazhar Bozdoğan, Sutopu Federasyonu Başkanı Vedat Akgün ile Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı takdim etti.
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, sutopu branşının Malatya'da yeni olduğunu kaydederek, "Sutopu branşındaki faaliyetler, Sutopu Malatya İl Temsilcisi Vahap Karaaslan'ın kontrolünde ve müdürlüğümüzün desteğiyle devam ediyor. Bu kapsamda ilk defa lig düzenledik. Bu ligin, gelecekte kaliteli sporcuların çıkmasına altyapı oluşturacaktır. Bunun semeresini önümüzdeki yıllarda almaya çalışacağız. Umuyorum ki, önümüzdeki yıllarda sutopu milli takımına buradan sporcu gönderme şansımız olacak" dedi.

26_HAZIRAN_KAYISI_SUTOPU_LIGI_SADI_FINDIKLI... paylaşan: metinkayatv
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MASUS, ERKEK VE BAYANLARDA ŞAMPİYON OLDU