03 Kasım 2017 Cuma, 23:01
Mehmet Ali Kaya, MHP il Başkanlığına Aday
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya 5 Kasım'da gerçekleştirilecek olan kongrede il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
MHP İl binasında basın açıklaması yapan Kaya, parti mücadelesine lise yıllarında başladığını ifade ederek, “5 Kasım'da gerçekleştirilecek olan kongrede il başkanlığına aday olduğunu açıklayan kaya Hakkari’de rahmeti rahmana kavuşan şehadet şerbeti içen sekiz vatan evladına ve bugün şehit olan polis memurumuza rahmet diliyorum. Cenabı Allah bizlere ve ailelerine sabır ihsan eylesin” dedi.
Mehmet Ali Kaya” 15 yaşında bir lise öğrencisiyken mücadelesine başladığım ülkücü hareketin yıllar boyu neferi, üyesi ve gönüllüsü olarak hizmet ettim. Çizgimden hiç ödün vermediğim ülkücü irade de zikzak çizmediğim tüm dava arkadaşlarım tarafından bilinmektedir. Lise yıllarında verdiğim onurlu mücadelemi siyasi arenada da bilge liderim Dr. Devlet Bahçeli’nin teveccühleri ile önce Yazıhan ilçe başkanlığı, ardından da merkez ilçe başkanlığı görevimi sürdürerek davama elimden geldiğince hizmet ettim. Malatya'mız büyükşehir olduktan sonra Yeşilyurt ilçe başkanlığı görevine getirildim. Bu yaptığım görevlerde cefa da çeksem zorluklar da yaşasam davama olan inancım ve sevgim artarak devam etmiştir. Fakat bu süreçte ne şiş yansın ne kebap zihniyeti ile olayları izleyip. duruma göre şekil alayım diyen zevatlar da peydah olmuştur. Ne olur ne olmaz ben rengimi belli etmeyeyim diyerek gölgelerde gezenlerde aciz ve zavallıdır” şeklinde konuştu.
Kaya, Pazar günkü kongrede aday olduğunu söyleyerek, “Yaşanan bu süreç içerisinde şahsımın liderimiz Dr. Devlet Bahçeli yanında dik duruşunun ne kadar haklı olduğunu yaşadığımız şu günlerde daha iyi anladım. Herkes anladı ve gördük ki Türkiye’nin gerçek lideri Dr. Devlet Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bilge liderim Devlet Bahçeli’nin teveccühü ile sizlerin huzurunda il başkanlığına aday olduğumu belirtmek isterim. Bu süreçten sonra ebetteki işimiz ve mesaimiz daha da fazlalaşacak. Amacım il başkanlığını kazandıktan sonra Milliyetçi Hareket Partisi’ni Malatya’da eski günlerine geri döndürerek, milletvekilleri ve belediye başkanlıkları kazandırmaktır. Asla ve asla küçük olsun benim olsun anlayışı ile il başkanlığı yapmayacağımı bilmenizi isterim. Halk odaklı, kimseye tepeden bakmayan davamızın en büyüğünden en küçüğüne kadar herkesi kucakladığımızı samimiyet endeksli bir yönetim anlayışı ile cennet mekan başbuğ Alparslan Türkeş’in izinde bilgi liderim Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinden inşallah herkesi kucakladığımız, samimiyet endeksli bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Mehmet Ali Kaya, MHP il Başkanlığına Aday