28 Aralık 2017 Perşembe, 20:40
MHP İl Başkanı Avşar'dan Taşeron İşçilere Destek Sözü
Malatya Şeker Fabrikasında çalışan taşeron işçiler Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar’ı ziyaret ederek sorunlarını iletti. Ziyarette konuşan Başkan Avşar MHP olarak, işçilerin sorunlarının çözümü için gayret edeceklerini söyledi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, “Malatya Şeker Fabrikasında çalışan taşeron işçi kardeşlerimizin, sorun ve sıkıntıları var. Biz de MHP olarak işçi kardeşlerimizin sorunlarını kamuoyuyla paylaşacağız ve gereken yerlere ileteceğiz. Yapılan kadro çalışmasında Malatya şeker Fabrikası kapsam dışı bırakılmıştır, taşeron olarak Şeker fabrikasında 12 ay çalışan 86 işçi kardeşimiz mevcuttur. Kampanya döneminde çalışanlar ise 350 kişi olmaktadır. Tüm şeker fabrikalarında çalışan işçi sayısı ise 11 bin taşeron işçi kardeşimiz vardır. Bunların mağduriyetlerinin giderilmesi gerekir biz de MHP olarak bunları söyleyeceğiz, taşeron işçi kardeşlerimizin de kadro alması için çalışacağız. Biz her zaman işçi kardeşlerimizin yanındayız” dedi. 
İşçiler adına bir konuşma yapan Ahmet Önder ise, “Biz Malatya Şeker Fabrikasında çalışmaktayız. Son çıkan Kanun Hükmünde Kararnameyle ilgili olarak Malatya şeker Fabrikası taşeron uygulamasında kadro dışı bırakıldık. 2 Ocak’ta yapılacak olan yeni sözleşme ile taşerondan kadroya geçen arkadaşlar sözleşme imzalayacaklar, bizler ise bu konun dışında kaldık. Mağdur edilmemek için bu gün de Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar’ı ziyaret ediyoruz. Sorunlarımızı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye iletmesini istiyoruz” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MHP İl Başkanı Avşar'dan Taşeron İşçilere Destek Sözü