12 Kasım 2017 Pazar, 12:52
MHP'li Avşar’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor
5 Kasımda yapılan kongrede MHP Malatya İl Başkanlığı’na seçilen Bülent Avşar ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 
Bu kapsamda son olarak, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Salman Şahbaz ve yönetimi, MHP İl Başkanı Bülent Avşar ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Samimi bir hava içinde geçen ziyarette konuşan İl Başkanı Bülent Avşar, muhtarların önemine değinerek, “Muhtarlarımız bizim elimiz kolumuz. Muhtarlarımız demokrasimizin vazgeçilmez pınarlarıdır. Bugün bizleri ziyaret eden muhtarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızdan mahallelerimizdeki sorunları dinlemek ve çözüm odaklı çare olmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Biz, mahalle mahalle tüm muhtarlarımızı gezip sorunları yerinde dinleyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Salman Şahbaz ise, “Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’na seçilen Bülent Avşar ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Derneğimizin tüm siyasi partilere eşit mesafede olduğunu bildirmek isteriz. Ortak Paydamız Malatya ise, biz muhtarlar olarak Başkan Bülent Avşar’dan mahallelerimizi gezip, muhtarlarımızdan mahallenin sorunlarını dinleyip, yardımcı olmasını istiyoruz” diye konuştu.
Yaklaşık 40 dakika süren ziyarette İl Başkanı Avşar, mahalle muhtarlarının sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MHP'li Avşar’a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor