04 Mayıs 2014 Pazar, 14:03
MİLLETVEKİLİ ÇALIK'TAN BAYAN MUHTAR'A ZİYARET
AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, partililere birlikte Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Selda Çilek'i ziyaret etti. 
Malatya merkezin ilk kadın muhtarlarından biri olan Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Selda Çilek'i ziyaret eden milletvekili Çalık, Çilek'e görevinde başarılar diledi.
Cevatpaşa Mahallesi ve Malatya'nın bir ilki yaşadığını dile getiren Çalık, "Ekmiş olduğunuz tohumun yeşerdiğini bundan sonra göreceksiniz. Cevatpaşa Mahallesi'nde ilk kadın muhtar olarak görev yapacaksınız. Bu çok önemli. Cevatpaşa Mahallesi ve Malatya'nın tarihinde bir ilk. Bu noktada Selda Hanım'ı kutluyorum" diye konuştu.
Çalık, yerel yönetimlerde kadınların olmasını istediklerini belirterek, "Yerel yönetimlerde kadın sayısının artmasını istiyoruz. Bunun içinde hep birlikte çalışmalıyız. Bunu sadece milletvekili, meclis üyesi ya da başkan olarak değil, her alanda yapmamız gerekiyor. Sayın Başbakanımıza, kadınlarla ilgili yaptığımız her çalışmada bize destek olduğu için canı gönülden teşekkür ediyorum. Kadınların temsil oranını her geçen gün hem genel hem de yerel siyasette artırdı" şeklinde konuştu.
Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Selda Çilek ise, ziyaretinden dolayı AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'a teşekkür ederek, "Bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonrada devamı gelir. Bizleri yalnız bırakmayın. Muhtarlık binamızı aldık, boya ve badanamızı yaptık. Bu noktada sizlerinde yardımlarınızı bekliyoruz. Muhtarlık binamızı aktif hale getirip, çalışmalarımıza başlayacağız" ifadelerini kullandı.

4_MAYIS_MILLETVKILI_CALIK_BAYAN_MUHTAR_ZIYARET paylaşan: metinkayatv
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MİLLETVEKİLİ ÇALIK'TAN BAYAN MUHTAR'A ZİYARET