31 Mart 2017 Cuma, 13:10
Milletvekili Mustafa Şahin’den Arapgir’e Ziyaret

AK PartiMalatyaMilletvekili Mustafa Şahin, Arapgir ilçesini ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgiler verdi.

Milletvekili Şahin'e Arapgir ziyaretinde, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Kardeş, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu,Arapgir İlçe Başkanı Mehmet Tümer, Arapgir Belediye Başkan Yardımcısı Basri Aknar, Malatya Belediyesi Meclis Üyesi İlhami Mengi, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Arapgir İlçesine bağlı Kılıçlı, Kazanç, Üçtepe, Esikli, Gebeli, Taşdelen ve Yazılı mahallelerini ziyaret eden Şahin, ziyaretlerde ilçe halkıyla yakından ilgilenerek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı. Ziyaret sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Şahin, Arapgir'in kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Arapgir tarihine de baktığımızda, bu ilçede hep seçkin insanların yaşadığını görüyoruz. Bizler bu güzide ilçenin sorunlarını çözme noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimine değinerek, 15 Temmuz akşamı gösterdikleri duruştan dolayı İlçe halkına teşekkür etti.

Cömertoğlu, "Allah bir daha böyle günleri bizlere göstermesin. Biz bu süreçte konu vatan olunca 79 milyon olarak ne yapacağımızı tüm dünyaya gösterdik. Ben bir daha kimsenin böyle bir cürret göstereceğine inanmıyorum. Bu cürreti gösterenlerle de mücadelemiz sonuna kadar sürecek" diye konuştu.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Milletvekili Mustafa Şahin’den Arapgir’e Ziyaret