16 Temmuz 2014 Çarşamba, 15:18
MİLLETVEKİLİ ŞAHİN’DEN DİYANET-SEN’E ZİYARET
 AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Din kisvesi adı altında bugüne kadar gizlemiş oldukları o ajandalarını 17-25 Aralık tarihlerinde tekrar gün yüzüne çıkartarak Türkiye’de tıpkı Suriye gibi yapmak isteyenler oldu” dedi. 
Milletvekili Şahin ve beraberindeki partili yöneticiler Diyanet-Sen Malatya Şube Başkanı Refik Metin’i ziyaret etti.
Diyanet-Sen Malatya Şube Başkanı Refik Metin, ziyaret için teşekkür ederek, sorun ve taleplerin bulunduğu dosyayı Şahin’e verdi.
Milletvekili Şahin, Diyanet teşkilatında çalışanların sorun ve taleplerini almak için böle bir ziyarette bulunduklarını aktararak, “Ramazan ayına rağmen dört tarafımızda akan Müslüman kanını görmekteyiz. Son günlerde Filistin’de, Gazze’de yüzlerce Müslüman’ı katleden, şehit eden siyonist çeteyi şiddetle kınıyoruz” dedi.
Şahin, Suriye ve Irak’ta meydana gelen gelişmelerin üzücü olduğunu belirterek, “Ülkemizde biz şuana kadar bir Suriye olmadıysak, bir Irak olmadıysak bir Filistin bölgesi olmadıysak, gerçekten bu bölgede yaşayan insanların sağduyulu davranmaları neticesinde ve yine idarecilerimizin, yöneticilerimizin de göstermiş oldukları hassasiyete binaen hamd olsun malum çevreler emellerine ulaşamadılar. Devlet ile millet kaynaşmasını bu dönem yaşattık. Bundan rahatsızlık duyanlarda var. Aramıza kin ve nefret tohumlarını saçmaya çalışan maalesef din kisvesi adı altında bugüne kadar gizlemiş oldukları o ajandalarını 17-25 Aralık tarihlerinde tekrar gün yüzüne çıkartarak Türkiye’de tıpkı Suriye gibi yapmak isteyenler oldu. Ama hamd olsun, hem sayın Başbakanımızın, hem idarecilerimizin ve hem de insanlarımızın duyarlılıkları neticesinde onlarda emellerine ulaşamadılar” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MİLLETVEKİLİ ŞAHİN’DEN DİYANET-SEN’E ZİYARET