07 Haziran 2014 Cumartesi, 16:24
MİLLETVEKİLİ VELİ AĞBABA, BAŞKAN SELAHATTİN GÜRKAN'I ZİYARET ETTİ
Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, ve CHP parti yöneticileri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. 
Ziyarette bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Battalgazi isim olarak değişmedi ama, mekan yönetiminden alan yönetimine geçti. Battalgazi’nin fiziki sınırları Pütürge ve Kale ile sınır oldu. Avantajı da olacak dezavantajı da. Başkana bu yönde fazlasıyla iş düşecektir.Kendisine hayırlı olsun başarılar diliyorum" dedi.
CHP il Başkanı Enver Kiraz ise konuşmasında, "Selahattin Beye yeni dönemi hayırlı olsun. İl Başkanlığı olarak elimizden ne tür yardım gelirse her zaman yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürkan da ,"Şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmet anlayışımız adil ve adaletten yanadır. Battalgazi’yi modern çağdaş bir ilçe konumuna getirmek için var gücümüzle çalışacağız" şeklinde konuştu.
Bu arada, geçtiğimiz günlerde Gürkan’ı ziyaret eden Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) yönetimi değil, SMMMO’nun eski yöneticileri ve şu anda Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri olduğu kaydedildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MİLLETVEKİLİ VELİ AĞBABA, BAŞKAN SELAHATTİN GÜRKAN'I ZİYARET ETTİ