27 Nisan 2014 Pazar, 13:41
MİLLETVEKİLLERİ VE AK PARTİ HEYETİNDEN BAŞKAN VAHAP KÜÇÜK’E ZİYARET
 Malatya’dan AK Parti milletvekilleri ve parti heyeti, Doğanşehir belediye başkanı seçilen Vahap Küçük’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi. 
AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfeknkçi, AK Parti il başkan yardımcıları İsmet Yılmaz, Nurettin Sert, Aynur Öğuzhan, Battal Gazi İlçe başkanı Osman Gider, Yeşilyut ilçe yönetiminden Cumali Altıntop ve Büyükşehir Meclis Üyeleri, Doğanşehir belediye başkanı Vahap Küçük, meclis üyeleri ve partililer karşıladı. Heyet yeni Belediye Başkanı'na hayırlı olsun dileklerini iletti.
AK Parti heyetine teşekkür eden Vahap Küçük, doğru bir yolda olduklarının farkında olduklarını ve bu yolda başarılı olmak için bütün gayretlerini sarf edeceklerini belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve heyete teşekkürlerini sundu.
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise “Birlik ve beraberlik içinde olunması halinde AK Parti’nin neleri başaracağını gördük. Doğanşehir’deki birlik ve beraberlik sadece Malatya’ya değil Türkiye’ye örnek olmuştur. Sayın Başbakanımız teşekkürlerini sunmak üzere Malatya’ya gelecektir. Tarımda yaşanan don olayı gerekli mercilere iletilmiştir. İnşallah en kısa sürede netice alacağız. Allah bizleri doğal afetlerden, paralel afetlerden korusun” ifadelerini kullandı.
AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, Başkan Vahap Küçük’e başarılar diledikten sonra, Başkan'ın Doğanşehir’e ve Malatya’ya önemli hizmetleri olduğunu belirterek, bu yüzden kendisinin Vahap Baba olarak tanındığını ifade etti. Çalık, “İnşallah bu dönemde hep birlikte daha çok çalışarak Doğanşehir’de marka hizmetlere imza atarız. Daha önce bir elma festivalinde geldiğimizde Vahap Babamıza üniversite yapılması ile ilgili olarak görüşmemiz oldu. Ancak araya bazı nedenler girdi ve yapılamadı. Şimdi bu konudaki çalışmaların hızlanacağını umut ediyorum” dedi.
AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, , 5 yıl önce emanet verdikleri belediyeyi tekrar almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Doğanşehir Belediyesinin AK kadroların uzman yönetimiyle başarıya ulaşacağına inandığını ifade etti. Bu seçim döneminde; bir takım çevrelerin kasetlerle huzuru bozmaya çalıştıklarını ve buna en iyi cevabın millet tarafından verildiğini beliren Tüfenkçi, “Vahap Küçük ile birlikte ak kadroların belediyecilik alanındaki tecrübelerini kullanacağız. İnşallah bu önümüzdeki beş yılda belediyelerin maddi güç anlamında hem de yeni büyük şehir yasasının yansımalarını göreceğiz. Doğanşehir bir Türkiye mozayiğidir. Vahap Amcamızın Doğanşehir de oyların yüzde 51,3 ünü aması büyük bir başarıdır. Şimdi Doğanşehir de güçlü kadrolarla başarıya koşmanın zamanı gelmiştir. Millet görevini yaptı. Şimdi sıra bizi de” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MİLLETVEKİLLERİ VE AK PARTİ HEYETİNDEN BAŞKAN VAHAP KÜÇÜK’E ZİYARET