19 Mayıs 2014 Pazartesi, 11:21
"MİLLİ TAKIM HAZIRLIK KAMPLARINA BİRÇOK SPORCU GÖNDERİYORUZ"
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, milli sporcularla bir araya geldi. 
Türkiye Atletizm Federasyonu'nun düzenlediği organizasyon kapsamında, Atletizm Yürüyüş Milli Takım Kampı Malatya'da devam ediyor. 10 Haziran'da sona erecek olan kampta, Malatyalı milli sporcular Derya Karakurt ile Serkan Doğan hazırlıklarını sürdürüyor.
İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, devam eden kamp çalışmaları hakkında bilgiler almak amacıyla milli takım antrenör ve sporcularıyla bir araya geldi.
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Malatya'dan milli takım hazırlık kamplarına, birçok branşta sporcu göndermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Fındıklı, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Atletizm Yürüyüş Milli Takım Kampı'nın Malatya'ya verildiğini anımsatarak, "Milli sporcumuz Derya Karakurt, 13-15 Haziran tarihlerinde Fransa'da yapılacak olan Akdeniz Şampiyonasına katılacak. Milli sporcumuz Serkan Doğan ise, 15-16 Ağustos tarihlerinde Portekiz'de yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda Malatya ve Türkiye'yi temsil edecek. Bu anlamda milli takım kampının Malatya'da yapılmasını önemsiyoruz. Sporcularımızın 10 Haziran'da sona erecek olan bu kampı en iyi şekilde değerlendirip, şampiyonalarda iyi dereceler elde edeceklerine inanıyoruz" dedi.
Fındıklı, Atletizm İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Mahmut Aluçluer ve Antrenör Erdal Altun'a da çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"MİLLİ TAKIM HAZIRLIK KAMPLARINA BİRÇOK SPORCU GÖNDERİYORUZ"