04 Ekim 2016 Salı, 19:37
''Mobilize iş makineleri Türkiye de ilk kez Malatya’da''
 Malatya Büyükşehir Belediyesi iş makinesi parkını asfalt plenti ve mobil mıcır yıkama makinesi ile güçlendirdi. Belediye Başkanı Ahmet Çakır, seyyar asfalt plenti projesinin Türkiye’de ilk öncüsünün Malatya Büyükşehir Belediyesinin olduğunu ifade etti. 
Büyükşehir süreciyle birlikte ilçelerde ve kırsal bölgelerde önemli hizmet ve yatırımlarda bulunan Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerin daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde yapılması için mobilize araçlarının sayısını artırıyor. Bu amaçla saatte 120 ton sıcak asfalt üretebilen mobil asfalt plenti ile mobil mıcır yıkama makinesi alındı.
Her türlü donanıma sahip makineler için Büyükşehir Belediyesi önünde bir tören düzenlendi. Törene AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, bazı meclis üyeleri, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, muhtarlar ve AK Parti teşkilat üyeleri katıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeni alınan iş makinelerinin Büyükşehir Belediyesinin hizmet kabiliyetini artıracağını söyledi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
''Mobilize iş makineleri Türkiye de ilk kez Malatya’da''