11 Ağustos 2014 Pazartesi, 11:38
MTSO BAŞKANI HASAN ERKOÇ:
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası(MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Cumhurbaşkanlığı seçimi hem istikrar, hem demokrasi adına önemli bir adımdır” dedi. 
Yaptığı yazılı açıklamada Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendiren MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, “Geçtiğimiz Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri, Türkiye’nin demokratikleşmesine önemli bir katkı sunmuştur. İş dünyası olarak hem istikrarımızın korunması hem de demokrasimizin gelişmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz ”dedi.
Türkiye’nin son yıllarda etrafındaki ateş çemberine rağmen ekonomik istikrarını korumaya çalıştığını belirten Erkoç’un değerlendirmesi şöyle: 
”Halkımız ilk kez 12. Cumhurbaşkanı kendi oyuyla seçti. Daha önce bir anlamda halkın insiyatifinin dışında seçilen Cumhurbaşkanı, ilk kez halkın kendi tercihi ile seçilmiş oldu. Biz bunu önemsiyoruz. Bu durum Türkiye’nin bölgesinde istikrarlı olmasına önemli bir katkı sunmuştur. İş dünyası olarak da bu seçimleri önemsiyorduk. Zira bu seçimler gerek ekonomik istikrarın seyri gerekse Türkiye’nin reel anlamda büyümesi noktasında önem arz etmekteydi. Seçimlerde halkımızın gösterdiği olgunluğu da son derece önemsiyoruz. Bu sonuçlar göstermiştir ki, Türk halkı kendisine sunulan demokratik hakkını sonuna kadar kullanarak, halkın da rahatlıkla cumhurbaşkanını seçebileceğini ortaya koymuştur. İş dünyası olarak bu seçimde aday olan tüm adaylarımızı tebrik ediyorum. Seçimin galibi olarak Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da kutluyor, bu sonucun memleketimize ve milletimize hayırlı olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum.”

11_AGUSTOS_TSO_BASKANI_ERKOC_CUMHURBASKANLIGI... paylaşan: metinkayatv
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MTSO BAŞKANI HASAN ERKOÇ: