03 Eylül 2014 Çarşamba, 14:29
MTSO BAŞKANI HASAN ERKOÇ:
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan Hasan Hüseyin Erkoç, “Ürettiklerinizi eğer dünyaya tanıtamıyorsanız, pazarlara eriştiremiyorsanız, ürünlerini fuarlar aracılığıyla tanıtamıyorsanız, dünya pazarında söz sahibi olmanız ve yer kapmanız mümkün değildir” dedi. 
İzmir 83’ncü Enternasyonal Fuarı Malatya Standı’nda MTSO olarak açtıkları standı ziyaret eden ve burada basın mensuplarına açıklama yapan MTSO Başkan Hasan Hüseyin Erkoç, fuarların bir ülkenin ve bir ilin tanıtımında kapsadığı öneme dikkat çekerek, “Malatya ve Diyarbakır’ın onur konuğu olduğu İzmir 83’ncü Enternasyonal Fuarı’nda üretilen ürünlerin de sergilenmesi ve tanıtılması önemlidir. Ürettiklerinizi eğer dünyaya tanıtamıyorsanız, pazarlara eriştiremiyorsanız, ürünlerini fuarlar aracılığıyla tanıtamıyorsanız, dünya pazarında söz sahibi olmanız ve yer kapmanız mümkün değildir” ifadelerini kullandı.
Yıllardan beri yapılan ve kendini dünyaya kanıtlamış ve tanıtmış olan İzmir Enternasyonal Fuarı ‘nda Malatya olarak onur konuğu olup, ürünleri sergileme fırsatı bulduklarını söyleyen Erkoç, “Malatya’nın tarihi, kültürel ve ekonomik yapısını dünyaya tanıtım açısından önemli bir misyonu yerine getirmiştir” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MTSO BAŞKANI HASAN ERKOÇ: