10 Ekim 2016 Pazartesi, 19:02
MTSO’dan Şemdinli saldırısına kınama
MTSO’dan Şemdinli saldırısına kınama
 Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve Meclis Başkanı Sami Payza, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör saldırısını kınadılar. Kınama mesajında her türlü kirli hesap ve planın başarısız olmaya mahkum olduğu ifade edildi.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan yazılı açıklamada Şemdinli ilçesi Durak Jandarma Karakolu yol kontrol noktasına yapılan bombalı saldırının şiddetle kınandığı belirtildi.
Erkoç ve Payza tarafından yapılan ortak açıklamada, “Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde meydana gelen hain terör saldırısı hepimizin yüreğini derinden yaralamıştır. Bu kanlı saldırı, iç barışımızı, birlik ve beraberliğimizi bozmayı hedefleyen, sinsi amaçları olan kalleşçe bir girişimdir. Bilinmelidir ki, terörün dili, dini, ırkı, mazereti olmaz. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalı, aklıselimle hareket etmeliyiz. Hiçbir sorun şiddetle çözülemez. Kandan, şiddetten ve kaostan bir çözüm veya gelecek bekleyenlerin insanlık değerleriyle hiçbir bağlantısı olamaz. Asırlar boyu bu topraklarda kardeşçe, etle tırnak, yağmur ile toprak gibi bir arada yaşayan milletimizi parçalamaya, vatanımızı bölmeye, ezanları susturmaya, bayrağı indirmeye, hiçbir zaman bu eli kanlı terör örgütleri ve arkalarındaki işbirlikçilerin güçleri yetmeyecektir. Her türlü kirli hesap ve plan, başarısız olmaya mahkumdur. Her türlü kirli hesap milli ruh karşısında yenilecektir. Bu vahşeti yapanlar insan olamaz, bu alçaklığı ve kalleşliği yapan insan müsveddelerini kınıyor ve lanetliyoruz. Hain terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” şeklinde ifadelere yer veri
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MTSO’dan Şemdinli saldırısına kınama