13 Haziran 2014 Cuma, 13:45
MÜSİAD, BİRLİK VAKFI'NI ZİYARET ETTİ
MÜSİAD, BİRLİK VAKFI'NI ZİYARET ETTİ
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve yönetim kurulu üyeleri, Birlik Vakfı Malatya Şubesini ziyaret etti. 
Ziyarette konuşan Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül, Birlik Vakfı'nın yüksek medeniyet projesinde yer alan erdemli insanların bir araya geldiği, ilim ve irfan sahibi insanların etrafında bulunduğu bir vakıf olduğunu ifade etti.
17 yıl aradan sonra 2013 yılında Birlik Vakfı Malatya Şubesi'nin açılışının yapıldığını anımsatan Ergül, Birlik Vakfı'nda gönüllülüğünün esas olduğunu dile getirdi.
Ergül, faaliyet alanları içerisinde komisyonların büyük önem arz ettiğini de sözlerine ekledi.
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise, Birlik Vakfı'nı çok eskiden beri tanıdıklarını kaydederek, "1970'li yıllardan bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetler ve yetiştirmiş olduğunuz gençler şuanda Türkiye'de kamu kurumlarında ve iş adamları olarak çalışıyorlar. Devleti yönete kadroların içinde de ciddi manada bulunuyorlar. Malatya'da kurulan Birlik Vakfı'nın aynı şekilde gençler yetiştirdiğini görüyoruz. Komisyonlara kurarak faaliyetlerinizi sürdürüyorsunuz" diye konuştu.

13_HAZIRAN_MUSIAD_BIRLIK_VAKFI_ZIYARET paylaşan: metinkayatv
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MÜSİAD, BİRLİK VAKFI'NI ZİYARET ETTİ