06 Şubat 2014 Perşembe, 15:52
MÜSİAD MALATYA ŞUBESİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, ‘2013 Yılı Değerlendirmesi ve 2014 Yılı Beklentileri’ konulu istişare toplantısı yaptı.
MÜSİAD Malatya Şubesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, MÜSİAD Malatya Şubesi eski başkanları, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile Genç MÜSİAD Malatya Şubesi katıldı.
İstişare toplantısında MÜSİAD Malatya Şubesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “Kendimize dışarıdan sizin gözünüzle baktırmak istiyoruz. 2013 yılında nasıldık ve neler yaptık? Nerelerde eksik kaldık? Bunları istişare edeceğiz. 2014 yılı programımızı hazırladık. 15 günde bir eğitim toplantısı, yine 15 günde bir sektör toplantısı yapacağız. Bu programların Şubat ve Mart ayındaki kısımlarını doldurduk. Malatya MÜSİAD Şubesini daha ileri bir noktaya götürmek ve Malatya’mıza faydalı olabilmek için istişarede bulunacağız” diye konuştu.
Balin, AK Parti, CHP, MHP ve Saadet Partisi Malatya Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediye Başkanlığı adaylarıyla bir araya gelerek, adayların projelerini de dinleyeceklerini kaydetti.
İlk toplantıyı 22 Şubat’ta AK Parti Malatya Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediye Başkan Adayları ile yapacaklarını ifade eden Balin, belediye başkan adaylarıyla geniş çaplı bir toplantı yapacaklarını belirtti.
MÜSİAD Malatya Şubesi olarak 2013 yılında yaptıkları faaliyetlere de değinen Balin, “2013 yılında 5 adet Dost Meclisi Toplantısı yaptık. 8 adet içe dönük Sektör Kurulu Toplantısı yaptık” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MÜSİAD MALATYA ŞUBESİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI