02 Şubat 2014 Pazar, 16:38
MÜSİAD, ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Balin, Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmet veren fabrikaları ziyaret etti. 
MÜSİAD Malatya Şubesi olarak Organize Sanayi Bölgesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “2. Organize Sanayi Bölgesi’nde çok büyük emeği bulunan dernek üyemiz İrfan Büker’i de ziyaret ettik. Burada ilk yatırımcılardan olup, lokomotif görevi yapmıştır. Organize Sanayi Bölgemizin altyapısının oluşmasında çok büyük emekleri olmuştur. Kendisiyle son dönemde yaşanan ekonomik gelişmeler ile Organize Sanayi Bölgesi’yle ilgili istişarelerde bulunacağız” dedi.
2. Organize Sanayi Bölgesi’nde çelik kapı üzerine faaliyet gösteren Ay-Ka Çelik Kapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Büker ise, ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Başkanı Mehmet Balin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Yaklaşık 13 yıllık bir dönemimiz var. Her zaman yapıcı olarak, birlikteliğin çok önemli olduğunu vurguladık. Ne yaşanırsa yaşansın bunu bırakmamamız en önemlisidir. Bazı zorlu dönemler olabiliyor. Hepsi birliktelikle aşılacak konulardır. Biz ticarette daha birinci nesiliz. Bizim kökenimiz çiftçi. Bunlar bir bedel. Ülkemiz ve firmalar bedel ödüyor. Buna da bir bedel gibi bakarak, “Daha güçlü nasıl çıkarız?” diye hesap yapmamız gerekiyor” diye konuştu.  
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MÜSİAD, ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ