22 Ocak 2014 Çarşamba, 18:40
MÜSİAD YÖNETİMİNDEN SP’YE ZİYARET
MÜSİAD YÖNETİMİNDEN SP’YE ZİYARET
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “MÜSİAD, kurulduğu 23 yıldan beri istediği hedefe gelmiştir” dedi. Beraberinde Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan ve dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Saadet Partisi (SP) Malatya İl Teşkilatı’na iade-i ziyarette bulunan MÜSİAD heyeti, istişarelerde bulundu.
Ziyarette konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, göreve gelmeleri nedeniyle ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştiren Saadet Partisi’ne iade-i ziyaretinde bulunduklarını belirterek, “Kurulduğu günden bu güne kadar hükümetlere ekonomi raporları ve öneriler hazırlayıp sunarak katkıda bulunmuştur. Anadolu sermayesi artık ilerliyor. Türkiye ihracatının yüzde 20’sine yakınını artık MÜSİAD üyeleri yapıyor. Şu anda 1 milyon 200 bin istihdam sağlıyor. MÜSİAD, kurulduğu 23 yıldan beri istediği hedefe gelmiştir” ifadelerini kullandı.
30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçime de temas eden Balin, “Hep hayırlı olanı temenni ediyoruz. Rabbim, bizler ve sizler için hayırlı olanı nasip etsin” dedi.
SP Malatya İl Başkanı Mehmet kaya Asiltürk ise, “MÜSİAD’ın kurulma gayesi merhum hocamız ve MÜSİAD’ın ilk genel başkanı olan kişinin Türkiye’de tekelleşen iş adamlarının hükümetlere yön vermesi durumudur. Yani TÜSİAD’a alternatif olarak kurulan MÜSİAD, hakkında ve adaletin yerine getirilmesi noktasında kurulan bir teşkilattır” diye konuştu.
Ziyarette, SP Battalgazi İlçe Başkanı Mustafa Canbay da hazır bulundu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MÜSİAD YÖNETİMİNDEN SP’YE ZİYARET