25 Ocak 2014 Cumartesi, 16:25
MÜSİAD’DAN KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU’NA ZİYARET
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “Kayısı’ya alternatif olarak farklı meyveler konusunda projelerimiz var” dedi. 
Beraberinde, Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan ve dernek yöneticileriyle birlikte Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürü Yaşar Zengin’i ziyaret eden MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Balin, istişarelerde bulundu.
Ziyaretle ilgili açıklama yapan Mehmet Balin, MÜSİAD’da sektör kurulu çalışmaları çerçevesinde ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Malatya bir yandan tarım ve sanayi şehridir. MÜSİAD olarak meyve ve kayısıyla ilgili projelerimiz var. Kayısı’ya alternatif olarak farklı meyveler diktirme konusunda projelerimiz var. Müdür bey ile istişare edip, ortak neler yapabiliriz diye onu görüşeceğiz. Ayrıca, sektör kurulu toplantısına müdür beyi davet edip, çalışmalarını üyelerimize anlatacaklar. Problemlerimiz varsa tartışacağız” ifadelerini kullandı.
Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürü Yaşar Zengin ise, “Kurumumuzun araştırmalarında maddi ve manevi desteklerini ileten MÜSİAD başkanı ve yönetimine teşekkür ederim” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
MÜSİAD’DAN KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU’NA ZİYARET