23 Ocak 2014 Perşembe, 13:26
NALÇACI: “AMACIM MEMLEKETİ BİR ADIM DAHA İLERİ TAŞIMAKTI”
NALÇACI: “AMACIM MEMLEKETİ BİR ADIM DAHA İLERİ TAŞIMAKTI”
AK Parti’den Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanlığı aday adayı olan Murat Nalçacı, “Amacım memleketi bir adım daha ileri taşımaktı” dedi.
Aday adaylığı sürecine ilişkin bir değerlendirme yapan Murat Nalçacı, 30 Mart 2014 yerel seçiminde kendisinin aday gösterilmediğini, amacının memleketi bir adım daha ileriye taşımak, daha güzeli ile buluşturmak için çaba harcamak için aday adayı olduğunu söyledi.
Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, “Bildiğiniz üzere kurulduğu dönemden beri içerisinde yer aldığım Ak Parti’den 30 Mart 2014 yerel seçimleri için Battalgazi ilçesinden Belediye Başkanlığı aday adayı oldum. Adaylık başvurusunu yaparken de belirtmiştim. Amacımız şehrimizi, dolayısıyla memleketimizi bir adım daha ileriye taşımak, daha güzeli ile buluşturmak için çaba harcamaktı. Bu salih niyetle başvurumuzu gerçekleştirdik, çalışmalarımızı yürüttük. İncinsek de incitmemek için şahsım ve arkadaşlarım olarak elimizden gelen hassasiyeti gösterdik. Çünkü aynı kulvarda, aynı amaçla, aynı hedefe yürüyen belediye başkan aday adayı arkadaşlarımla dün de bugün de yarın da birlikte, el ele, gönül gönüle yürüyeceğime şüphe yoktur. Gösterdiğimiz tüm hassasiyete rağmen yine de başkan adaylığı sürecinde, istemeden kalbini kırdığımız, üzdüğümüz, bizden incinen arkadaşlarımız olduysa, hepsinden başta şahsım sonra da tüm yol arkadaşlarım adına helallik diliyorum” ifadelerini kullandı.
“Ayrıca şimdiye kadar hizmet etmekten gurur duyduğum ve bundan sonra da hizmetkarı olmaktan gurur duyacağım Malatya’mızda bu dönemde bizim için dua eden, dualarında bizlere yer verip, bizim için hayırlısını isteyen tüm gönüldaşlarıma, Battalgazili hemşerilerime ve Malatyalı hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diyen Nalçacı, açıklamasını şöyle tamamladı:
“Bu süreçte bizden desteğini eksik etmeyen, bizi dinleyen, kalemini, şehrimizin ve ülkemizin daha müreffeh bir seviyeye ulaşması için kullanan değerli basın mensuplarına da ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Partimizden tüm ilçelerden belediye başkan adayı gösterilen arkadaşlarıma başarılar diliyor, dua ediyorum. Daha güzel günlerin yaşanacağı umut ve temennisiyle herkesi en kalbi duygularımlar selamlıyorum.”
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
NALÇACI: “AMACIM MEMLEKETİ BİR ADIM DAHA İLERİ TAŞIMAKTI”