24 Ocak 2014 Cuma, 15:07
NİŞANLI GENÇ MEMLEKETİ MALATYA’DA TOPRAĞA VERİLDİ
 Kayseri Pınarbaşı yolunda 21 kişinin hayatını kaybettiği, 29 kişinin de yaralandığı trafik kazasında ölen Malatyalı genç gözyaşları arasında toprağa verildi. 
Kazada ölenler arasında Malatya ili Hekimhan İlçesi Yağca Köyü nüfusuna kayıtlı ve Malatya merkez Yeşiltepe Fatih Mahallesi’nde oturan 20 yaşındaki Naim Demir de bulunuyor. 2 Şubat’ta askere gideceği için Kayseri’deki ablasını ziyarete giden Demir’in dönüş sırasında bindiği Muş otobüsü ile Malatya’ya gelirken meydana gelen kazada hayatını kaybettiği bildirildi.
Naim Demir’in cenazesi bugün Malatya merkez Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra burada defnedildi.
Demir’in cenazesi ile birlikte 4 cenazenin de namazı kılındı.
Gazeteci Yazar Vahap Munyar’ın annesinin de cenaze namazının kılınması nedeniyle, cenaze namazında, Vali Vasip Şahin, Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Emniyet Müdürü Nuri Uluayak, AK Parti İl Başkan Ya0rdımcıları Murat Turgut, Mahmut Özer ve Selim Çağlar, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kalabalık topluluk katıldı.
Cenaze namazı sonrasında Demir’in yakınları feryat etti. Gencin nişanlı olduğu belirtildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
NİŞANLI GENÇ MEMLEKETİ MALATYA’DA TOPRAĞA VERİLDİ