17 Ekim 2016 Pazartesi, 13:53
Nişantaşı Üniversitesi EKET fuarında öğrencilerle buluştu
 Nişantaşı Üniversitesi, Malaya’da başlayan ve Türkiye’nin en prestijli yükseköğretim günleri etkinliği olan ‘EKET ’ etkinliğinde öğrencilerle buluştu. 
Double Tre by Hilton Otel’de gerçekleştirilen fuarda yer alan Nişantaşı Üniversitesi 2 gün süreyle ziyaretçilere üniversite hakkında detaylı bilgilendirmeler yapacak. Nişantaşı Eğitim Fuarları Koordinatörü Hatice Karataş stantlarını ziyaret eden öğrencilere, tercih yapılırken dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgiler aktararak, ”Eğitim fuarlarının ve katkıları çok büyük çünkü öğrencilerin kafaları çok karışık LGS ve LYS ye başvurmadan önce bir çok soruları oluyor. Şu an burada üniversite stantlarını gezerek bu sorularına cevap arıyorlar” diye konuştu.
Nişantaşı Üniversitesi olarak yeni bölümler açacaklarını ifade eden Karataş, ” Bunların içinde en önemlisi Londra kampüsü olarak bu yıl hizmet veriyoruz öğrenciler öğrenim yılları içerisinde Londra eğitim kampüsünde eğitimlerini tamamlayacaklar. Bu yeniliğimiz öğrencilerle paylaşıyoruz ve oldukça ilgi gördü” ifadelerine yer verdi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Nişantaşı Üniversitesi EKET fuarında öğrencilerle buluştu