09 Ocak 2015 Cuma, 12:16
OFSPOR'LA 6. RANDEVU

Yeni Malatyaspor ile Ofspor, 6. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 5 karşılaşmada Yeni Malatyaspor'un rakibine karşı bariz üstünlüğü bulunuyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ikinci yarı 11 Ocak Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak. Yeni Malatyaspor, ikinci yarının ilk maçında Trabzon ekibi Ofspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Yeni Malatyaspor ile Ofspor şuana kadar 5 kez karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı takım, 5 karşılaşmanın 3'ünü kazanırken, birinde beraber kaldı ve birini de kaybetti.

 

-Üçüncü kez aynı gruptalar-

Yeni Malatyaspor ile Ofspor, üçüncü kez aynı grupta yer alıyor.

İki ekip ilk olarak 2011-2012 sezonunda karşılaştı. Sezonun 13. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Ofspor 1-0 kazandı. Aynı sezonun 30. haftasında Ofspor deplasmanında oynanan karşılaşmadan Yeni Malatyaspor 1-0 üstün ayrıldı.

Yeni Malatyaspor ile Ofspor 2012-2013 sezonunda da aynı grupta yer aldı. Sezonun 13. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan ve gol düellosuna sahne olan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 4-3 kazandı. Sezonun ikinci yarısında 30. haftada Trabzon'da oynanan mücadele 0-0 berabere sonuçlandı.

İki ekip, bu sezonda aynı grupta yer aldı. Ligin ilk yarısında birinci haftada Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 2-1 kazandı.

 

-Pazar günü karşılaşacaklar-

Yeni Malatyaspor ile Ofspor, Pazar günü Of İlçe Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Saat 13.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Sinan Cem İyihuylu, Muzaffer Kaşıkcı ve Hüseyin Kocadağlı yönetecek. Mücadelede Ahmet Aslan ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında oynadığı 18 karşılaşmada 9 galibiyet, 4 beraberlik, 5'de mağlubiyet aldı. 31 puan toplayan sarı kırmızılılar, 4. sırada yer alıyor.

Ofspor ise, ligin ilk yarısında 25 puan toplayabildi. Trabzon temsilcisi 18 karşılaşmada 7 galibiyet, 4 beraberlik, 7'de mağlubiyet aldı./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
OFSPOR'LA 6. RANDEVU