26 Nisan 2015 Pazar, 16:36
ÖZHAN: “DUA VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan, yeni Türkiye sözleşmesinin merkezinde insan haysiyeti olduğunu söyledi. 
AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ile birlikte genel seçim çalışmaları kapsamında Yeni Sanayi Sitesi ve Akpınar Mahallesi esnafını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Özhan, AK Parti'nin seçim beyannamesi hakkında da bilgi verdi. Vatandaşların yoğun ilgisi altında ziyaretlerini gerçekleştiren Özhan, Türkiye'yi üst gelir grubuna çıkarmak istediklerini ifade etti.
Seçim beyannamelerinin merkezinde insani kalkınma olduğunu anlatan Özhan, şöyle konuştu: "Beyannamemizin de özetidir. AK Parti olarak iktidara geldiğimizde alt-orta gelir grubundaydık. 13 yıl içerisinde Türkiye'yi üst-orta gelir grubuna getirdik. İkinci yarı diye tarif ettiğimiz 2015 sonrasında da beyannamenin özü ve ana hedefi olan üst gelir grubuna Türkiye'yi çıkarmak istiyoruz. Bu Türkiye'deki bütün dinamiklerin eğitimden sağlığa, sağlıktan kişi başına düşen gelire, kişi başına düşen gelirden temel yatırımlara kadar her şeyin baştan aşağı dönüşeceği anlamına geliyor. Beyannamenin temel hedefi Türkiye'yi üst gelir grubuna sokmaktır.” 
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ÖZHAN: “DUA VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”