30 Nisan 2015 Perşembe, 12:46
ÖZHAN: “MALATYA CANLI BİR BASIN SEKTÖRÜNE SAHİP”
ÖZHAN: “MALATYA CANLI BİR BASIN SEKTÖRÜNE SAHİP”
AK Parti Malatya Milletvekili adayları, Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette, medyanın önemine dikkat çekildi. 
7 Haziran seçimleri kapsamında Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili adayları, burada bir süre Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti. Ziyarete, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, Başbakan Başdanışmanı ve Milletvekili Adayı Taha Özhan, Milletvekili Adayları Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkçi, Bayram Taşkın, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partililer katıldı. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Haydar Karaduman, “TOKİ’de evlerimiz bitti. Başta Öznur Hanım olmak üzere milletvekillerimize ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Malatya’nın siyasi tarihinde 3 önemli dönem olduğunu belirten Karaduman, “Birincisi İsmet İnönü Başkanlığında CHP dönemi, ikincisi Turgut Özal Başkanlığında ANAP dönemi, üçüncüsü ise AK Parti dönemi, üç dönemdir Malatya AK Parti’ye sahip çıkıyor. Milletvekili adaylarımızdan Malatya’nın kendilerine göstermiş olduğu sevgiye karşı neler yapılıp, yapılmadığının envanterinin çıkarılmasını istiyorum” diye konuştu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı ve Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan ise, “Basın İlan Kurumu üzerinden bazı düzenlemelerin yapılmak zorunda kalmıştı ancak bu durumun demlendiğini görüyorum. Malatya basını canlılığını, çeşitliliğini koruyor. Malatya’nın canlı bir basın sektörüne sahip olması aslında sürpriz değil, Malatya her zaman fikri anlamda, düşünce anlamında geçmişten bugüne hareketli olan bir şehir. 1960’lardan bu yana ciddi anlamda hareketlilik yaşayan, bazı dönemlerde ciddi anlamda düşüncelerin tartışıldığı ocakların bulunduğu, farklı fraksiyonlardan insanların bulunduğu, istenilen yayınların bulunabildiği bir şehir. Taşradaki şehirlere baktığınızda bu çok büyük bir nimet” ifadelerine yer verdi.
“Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada basın yayın kuruluşlarıyla el ele verip, ülkemize katkı sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diyen AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Bugün buraya altı milletvekili adayı arkadaşımızla geldik. 7 Haziran seçimlerinde Malatya halkının desteğiyle 6-0 çıkararak yakaladığımız başarı grafiğin, daha da üstlere taşıyacağız” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ÖZHAN: “MALATYA CANLI BİR BASIN SEKTÖRÜNE SAHİP”