12 Şubat 2014 Çarşamba, 15:24
ÖZTÜRK, HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
AK Parti’nin Yazıhan Belediye Başkanlığı adayı Nevzat Öztürk, ilçedeki küçükbaş hayvan yetiştiricileri ile istişare toplantısı yaparak, “İlçemizdeki hayvan üreticilerinin sorunlarına her zaman sahip çıkacağız” dedi.
Düzenlenen istişare toplantısına; Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya, AK Parti’nin Yazıhan Belediye Başkanlığı adayı Nevzat Öztürk, Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ile ilçedeki küçükbaş hayvan yetiştiricileri katıldı.
Belediye Başkanlığı adayı Nevzat Öztürk, “Yeni dönemde belediye hizmetleri ilçenin idari sınırına kadar uzanıyor. Bu nedenle biz sadece alt yapı hizmetleri için değil, ilçemizi bir bütün halinde geliştirmek ve ileriye taşımak için göreve talip olduk. İlçemizdeki üretimin artması için her türlü çalışma ve proje içerisinde yer alacağız. Yazıhan’da köylerimizde insanlarımızın ekonomik ve sosyal durumlarının daha iyi olması için üretim konusu bizim için çok önemli. Bu nedenle ilçemizde önemli bir gelir kaynağı olan küçükbaş hayvan üretiminin kaliteli ve verimli olması için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Bunun için yapılması gereken hangi proje varsa, uygulanması gereken hangi çalışma varsa, bunları istişare ederek hep birlikte güç birliği yaparak hayata geçireceğiz. Biz belediyeciliği sadece altyapı ya da üstyapı hizmetleri yürüten bir yapı olarak görmüyoruz. Belediyeciliği aynı zamanda yörenin ekonomik, sosyal ve kültürel şartlarının iyileştirilmesi ve yöre insanımızın yaşam kalitesinin daha yüksekleri çıkartılması için önemli bir hizmet kapısı olarak görüyoruz. Yazıhan, bölgemizin en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesi olacaktır” şeklinde konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ÖZTÜRK, HAYVAN YETİŞTİRİCİLERİ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI