13 Ağustos 2015 Perşembe, 11:03
PASSOLİG'E TALEP ARTIYOR
PASSOLİG'E TALEP ARTIYOR

PASSOLİG'E TALEP ARTIYOR

Stadyumlara giriş için geçerli olan elektronik bilet sistemi Passolig, şuana kadar Malatyalı futbol severler tarafından çok fazla rağbet görmedi. Sadece Süper Lig ve PTT 1.Lig’de uygulanan bu sistemde Yeni Malatyaspor, sondan 3.sırada yer alıyor. Malatya’da şimdiye kadar 2475 kişi Passolig kartına sahip oldu.

Bu konuda şuana kadar ciddi bir sıkıntı yaşan Yeni Malatyaspor yönetimi, bu konuyu çözmek için Cumartesi günü İnönü Stadyumu önünde stant kuracak ve taraftarların Passolig kartı almalarında kolaylık sağlayacak. Cuma günü Passolig’in altyapı çalışmalarını tamamlayacak olan Yeni Malatyaspor, Cumartesi günü öğleden sonrada İnönü stadyumu önünde Passolig satışı yapacak.

İnternet üzerinden yapılan başvurularda taraftarlar, 7 ile 10 gün arasında kartın gelmesini bekliyor. Yeni Malatyaspor tarafından açılacak bu stantla taraftarlar sadece birkaç dakika içerisinde kartına anında sahip olacak.

Bu arada PTT 1.Lig’de şuana kadar en fazla Passolig kartına sahip takım ise Adana Demirspor oldu. 28.545 Passolig kartına sahip Adana Demirspor’u 23.337 başvuruyla Balıkesirspor takip ediyor./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
PASSOLİG'E TALEP ARTIYOR