06 Temmuz 2015 Pazartesi, 14:10
PASSOLİGİN FİYATI BELLİ OLDU

PASSOLİGİN FİYATI BELLİ OLDU

Yeni Malatyaspor'un PTT 1. Lige yükselmesinin ardından Malatryalı taraftarların hayatına Passolig Kartı da girmiş oldu.

6 yıllık özlemi sona eren Malatya artık PTT 1. Lig'de mücadele edecek. Takım Bolu Gerede'de yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, taraftarları maçları nasıl izleyecekleri konusunda bir merak sardı. Yeni Malatyaspor'un PTT 1. Lige yükselmesiyle birlikte Malatyalı taraftarların hayatına Passolig girdi.

Yeni Malatyasporlu taraftarlar, PTT 1. Lig'deki karşılaşmaları artık Passolig ile izleyebilecek. Taraftarlar 22,5 TL karşılığında alacakları Passolig ile takımlarına hem katkıda hem de destekte bulunabilecek.

 

Passolig ile ilgili merak edilenleri Malatyalı taraftarlar için derledik.

 

-Futbolda neden elektronik bilet sistemine geçildi?-

6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun ile uygulamaya alınan Elektronik Bilet Sistemi ile sporda şiddet olaylarının azaltılması, insanların küfür ve şiddetin olmadığı tribünlerde karşılaşmaları seyredebilmesi, biletsiz seyircilerin giriş yapmasının önlenmesi, çocuk ve kadınların daha çok stadyumlara gelmesinin sağlanması, şiddete ve olumsuz tezahüratlara sebep olan bireylerin tespit edilerek müsabakalardan men edilmesi ve karaborsa bilet satışını engellemek amaçlanmaktadır.

Tüm bu etkilerin yanı sıra Passolig Kart ile kişilerin ulaşım, alışveriş vb. gibi günlük ihtiyaçların sadece tek bir kart üzerinden gerçekleştirerek hayatlarına kolaylık getirmesi hedeflenmektedir.

 

-Passolig Kart nedir?-

Taraftarlara, kuyruk beklemeden, hızlı, güvenli bir şekilde stadyumlara giriş imkanı, kulüplere ise taraftarlarını tanıma ve yeni gelir alanları oluşturma imkanı sağlayan, ayrıca yaygın üye işyeri ağı ile istediğiniz yerden alışveriş imkanı sunan, kişiye özel kampanyalar ile hayatınızı zenginleştiren, ayrıcalıklı ek hizmetleri ile hayatınızı kolaylaştıran bir karttır.

Passolig Kredi Kartı, Passolig Banka Kartı ve Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart çeşitleriyle tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

 

-Passolig Kartın avantajları nelerdir?-

Taraftarlara, kuyruk beklemeden, hızlı, güvenli bir şekilde stadyumlara giriş imkânı sağlar. Kart etrafında tesis edilen ekosistem, güvenli, kolayca erişilebilir bir geçiş/kontrol sistemi ile birlikte, bu sistem içerisindeki kart sahiplerine, katma değerli hizmetler sağlamak üzere tasarlanmıştır.

 

Hızlı ve güvenli bir şekilde stadyuma giriş yaparsınız.

Bilete ulaşım daha önce olmadığı kadar kolay, isterseniz web’den isterseniz cepten www.passo.com.tr üzerinden, stadyum gişelerinden ya da Türkiye genelinde sayısı 5.000’e varan N’kolay işyerinden biletinizi alır, kolayca kartınıza yüklersiniz.

Kartınızla dilediğiniz yerde alışveriş yaparsınız.

Farklı sektörden lider markaların size özel promosyon ve indirimlerinden yararlanırsınız.

Ulaşım anlaşmalı olduğumuz illerde kartınızı toplu taşımada kullanırsınız.

Kartınızın tipine göre kredi kartı, banka kartı ya da ön ödemeli kart olarak kullanabilirsiniz.

Tuttuğunuz takımın lisanslı ürünlerine yurt içi ve yurt dışı her yerden kolayca erişebilirsiniz.

Yaptığınız her harcama ile kulübünüze ve Türk futboluna maddi katkı sağlarsınız.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
PASSOLİGİN FİYATI BELLİ OLDU