25 Nisan 2014 Cuma, 13:11
"PLAY-OFF'TA MÜCADELE AZMİMİZİ ORTAYA KOYUP, PTT 1. LİGE ÇIKMAK İSTİYORUZ"
 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Enes Perçin, Play-off'larda başarılı olup, PTT 1. Lig'e çıkmak istediklerini söyledi. 
Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Ener Perçin, Tarsus İdman Yurdu deplasmanında şanssız bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Tarsus İdman Yurdu deplasmanında çok olumsuz bir havada maça başladık. Ciddi manada bir şeyler ters gitti. Maç öncesinde olaylar dışarıda başlamıştı. Tarsus İdman Yurdu'nun taraftarları, bizim taraftarlarımıza saldırdı. Dışarıda yaşanan olay statta da bir kin oluşmasına neden oldu. Karşılıklı tezahüratlar, emniyet ekiplerinin orantısız güç kullanması, hocamızın tribüne gönderilmesi, Eren'in kırmızı kartla oyundan ihraç edilmesi olayları tetikledi. Yapılanları tasvip etmiyoruz ama bir şekilde de bunlar oluyor. Maalesef önüne geçemiyorsunuz. Üzücü, tatsız, hiç istenmeyen bir şekilde istemediğimiz bir sonuç aldık" dedi.

"ARTIK PLAY-OFF'U DÜŞÜNÜYORUZ"
Şampiyonluk şanslarının kalmadığını ve Play-off'a yoğunlaştıklarını vurgulayan Perçin, "Takım olarak artık Play-off'ları düşüneceğiz. Hayıflanacağımız bir durum yok. Biz güçlü bir takımız. Bu yola inanmışız. Takımda kenetlenme var. Malatya'da genel anlamda bir kenetlenme oluştu. Bu inancımızı kaybetmeyelim. Play-off'larda mücadele azmimizi ortaya koyup, PTT 1. Lig'e çıkmak istiyoruz" diye konuştu.
Perçin, ligde kalan 3 maçta en iyi sonuçları almak istediklerini ifade ederek, "Bundan sonrası için ligde kalan 3 haftalık bir süreç var. Bu 3 haftaya daha çok yoğunlaşmamız gerekiyor. Çankırıspor ve Kartalspor maçları bizim için büyük önem taşıyor. Maalesef bu iki karşılaşmayı da seyircisiz oynayacağız. İnşallah bu iki karşılaşmadan istediğimiz sonuçları alır ve iyi bir şekilde yolumuza devam ederiz" ifadelerini kulandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"PLAY-OFF'TA MÜCADELE AZMİMİZİ ORTAYA KOYUP, PTT 1. LİGE ÇIKMAK İSTİYORUZ"