12 Şubat 2015 Perşembe, 16:48
"PLAY-OFF'TAN ÇIKACAĞIZ"

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün genel menajeri Doğan Çelebi, lider Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u yenerek, çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Çelebi, Erzincan Gençler Gücü Spor ile oynadıkları karşılaşmada farklı bir galibiyet aldıklarını anımsatarak, "Erzincan Gençler Gücü Spor fizik olarak bizden üstün bir takımdı. Ama bizim takımımız sezon başından bu yana iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Fizik olarak iyi bir durumdayız. Bu mücadeleye de en iyi şekilde yansıyor. Kızlarımızda artık en iyi şekilde yeteneklerini ortaya koymaya başladılar. Yavaş yavaş tecrübe kazandığımızı söyleyebiliriz. Maç, bizim adımıza oldukça iyi geçti. Daha fazla gol atabilirdik. Maçta bazı istemediğimiz olaylar oldu. Tabi rakibimizin kaybedecek bir şeyi yok. Şampiyonluğa oynayan taraf bizdik ve bunun için iyi mücadele etmemiz gerekiyordu. Her şeye rağmen 6-1 galip geldik" dedi.

 

"GEREKLİ BAŞVURUYU YAPTIK"

Maraş Gücü Spor ile ligin 10. haftasında Malatya'da oynadıkları karşılaşmada rakiplerinin kaçak oyuncu oynattıklarını iddia eden Çelebi, "Ligin 10. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda Maraşgücü Spor ile karşı karşıya geldik. Bu karşılaşmada rakibimizin kaçak oyuncu oynattığını tespit ettik. Konuyla ilgili Kadınlar Ligi Müdürü ve TFF Malatya Bölge Müdürü ile görüştük. Elimizde delillerimiz var. Fotoğraflarımızı da çektik. Gerekli yerlere başvurduk ve kararın verilmesini bekliyoruz" diye konuştu.

 

"GALİP GELECEKLERİNE İNANIYORLAR"

Çelebi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları karşılaşmada 3 puandan başka bir düşüncelerinin olmadığını belirterek, "Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor oldukça eski bir takım. Belediyenin takıma büyük bir desteği var. Takımda 2-3 tane milli takım oyuncusu bulunuyor. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığımız karşılaşma zorlu geçti. 1-0 öndeyken, 90. dakika da gol yedik. Kaptanımızın 70. dakikada omuzu çıkmış ve oyuna devam edememişti. Deplasmanda çok üstün bir futbol ortaya koyduk. Aynı çabayı ve üstünlüğü burada da gösterirsek, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u burada yeneceğimize inanıyoruz. Tek sıkıntımız tecrübeli orta saha oyuncumuz Sevim Çetin'in kart cezalısı olması. Orta sahada biraz zaafımız olacak ama çocuklarımız galip geleceklerine inanıyorlar. Bu maçı kazanırsak, Play-Off'tan çıkacağımıza inanıyorum" dedi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
"PLAY-OFF'TAN ÇIKACAĞIZ"