21 Ocak 2014 Salı, 17:29
POLAT: “DAHA FAZLA HİZMET İÇİN DAHA FAZLA GAYRET GÖSTERECEĞİZ”
POLAT: “DAHA FAZLA HİZMET İÇİN DAHA FAZLA GAYRET GÖSTERECEĞİZ”
Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, “AK Parti’nin çalışmalarını bütün Malatyalılara anlatarak farkındalık oluşturmak için daha fazla gayret göstermeliyiz” dedi.
Polat, “Başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Malatya İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, İlçe Başkanımıza, yöneticilerimize ve siz değerli Malatya halkımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Mart 2014 Yerel Seçimleri’yle birlikte, Malatya’mız yeni bir döneme girecektir. AK Parti çatısı altında, büyükşehir sıfatı taşıyan bir Malatya, hepimizi gururlandırıyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi Merkez İlçe Belediyeleri ile şehrimiz daha da büyüyecek, daha da güçlenecektir.
Bu görev bizde yeni bir heyecan ve yeniden başlama azmi oluşturacaktır. Sayın Başbakanımızın ve AK Parti teşkilatımızın şahsıma uygun gördüğü bu görev sorumluluğumuzu arttırmıştır. Çalışmalarımız, kuralların uygulandığı ilkeli bir siyaset anlayışı çerçevesinde olacaktır. Belediye hizmetleri bakımından Yeşilyurt, sorumluluğu ağır bir statüye kavuşmuştur. 300 bin nüfuslu iki merkez ilçe belediyemizden biri olması çalışma azmimizi arttıracaktır. Malatya sosyal dokusu, kültürü ve tüm renkleriyle hepimizindir. Her ne pozisyonda olursak olalım, gece gündüz demeden çalışmaya devam etmeliyiz. AK Parti’nin çalışmalarını bütün Malatyalılara anlatarak farkındalık oluşturmak için daha fazla gayret göstermeliyiz” ifadelerini kullandı.
“AK Parti Malatya Teşkilâtı’nın kurucularından ve siyasetle uğraştığım için Yeşilyurt hizmet sahasının ihtiyaçlarını, beklentilerini ve sorunlarını biliyorum. Bu anlayışla kuracağım takım bir aile sistemi gibi çalışacaktır. Yeşilyurt üzerine ürettiğimiz ve üreteceğimiz projeler, ilçemizi kısa sürede büyükşehre yakışır hâle getirecektir” diyen Polat, açıklamasını şöyle tamamladı:
“Bu yolculukta başta ailem olmak üzere tüm dostlarımdan Yeşilyurtlu hemşerilerimden dualarını ve desteklerini bekliyorum. Adalet, Ahlak ve Erdem çerçevesinde ortak akıl ile hareket ederek, Yeşilyurt Belediyemizi Türkiye’ye örnek olması için hep beraber bu taşın altına elimizi koyacağız.
Bu mutlu günümüzde adeta yüreğimizi parçalayan bir vahşete şahitlik ediyoruz. Günahsız çocukların ahını alan bu zalimler, mutlaka bir gün hesabını verecektir, buna inancımız ve imanımız tamdır. Tüm Dünya bu vahşete sesiz kalırken, mazlumların kimsesizlerin sesi olan, Başbakanımızın yanında ve ekibinde yer almaktan onur ve gurur duyuyoruz. Bu yolda karınca misali üzerimize düşen görevi yerine getirmek için daha çok çalışacağız.
Mart 2014 Yerel Seçimleri’nin Yeşilyurt’a, Malatya’ya, ülkemize ve aziz milletimize hayırlar getirmesini diliyor, AK Parti’den Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı olarak güveniniz ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.”
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
POLAT: “DAHA FAZLA HİZMET İÇİN DAHA FAZLA GAYRET GÖSTERECEĞİZ”