15 Şubat 2014 Cumartesi, 21:00
POLAT, HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
AK Parti’nin Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, beraberindeki partililerle birlikte Gedik Mahallesi’ni ziyaret etti.
Polat, beraberinde AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın, Yakınca Belde Belediye Başkanı Veysel Katırcı ve partililerle birlikte Gedik Mahalle muhtarlığında bir toplantı düzenleyerek mahallelilerin sıkıntı ve sorunlarını dinledi.
Toplantıda konuşan Hacı Uğur Polat, “2014-2019 dönemi içinde çok önemli projelerimiz var. Yakında kamuoyuna açıklayacağız. Hedeflerimiz arasında yönetişim ve kamu yönetimi kalitesinin iyileştirilmesi, Kentsel Gelişim konularında projelerimizi açıklayacağız. Akıllı şebekeler ve sürdürülebilirlik var. Malatya’nın büyükşehir olması ile birlikte biz Yeşilyurt’ta bir yandan da Gedik Mahallesi’ne büyükşehir belediyesi hizmet getirirken, bir yandan da Yeşilyurt Belediyesi olarak bizler hizmet getireceğiz. Büyükşehir olmamız çevre bölgelere daha faydalı olacak. Bu yönüyle Gedik’i çok iyi biliyorum. Buradaki hemşerilerimi de çok yakinen tanıyorum. Görev bizlere nasip olursa Yeşilyurt’un tamamına hizmet ettiğimiz gibi öncelikli olarak Gedik’in sorunları ile ilgili çalışmaları ortaya koyacağız. Yeni dönemin Malatya, Yeşilyurt ve Gedik için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Gedik Mahallesi Muhtarı Abuzer Taylan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel seçim sürecinin hayırlı olmasını temenni etti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
POLAT, HEDEFLERİNİ AÇIKLADI