15 Şubat 2014 Cumartesi, 21:03
POLAT, MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI'NI ZİYARET ETTİ
AK Parti’nin Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, beraberindeki partililerle birlikte Malatya Makine Mühendisleri Odası'nı ziyaret etti.
Hacı Uğur Polat; AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Bayram Taşkın ile birlikte Makine Mühendisleri Odası'nı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
Ziyarette konuşan Polat, Yeşilyurt’un şehircilik anlamında yeşil parklarla ifade edileceğini söyledi.
Polat, “Yeni büyükşehir yasasına göre büyükşehir belediyesi tüm Malatya’dan sorumlu olacak. Yeşilyurt Belediyesi ise Yeşilyurt sınırları içerisinde kalan yerlerden sorumlu olacak. Çat Barajı’ndan Karakaya Barajı’na kadar kalan bölümün sorumluluğu Yeşilyurt Belediyesi’nde kalacak. İnşallah konut ve inşaat alanlarının oluşumunda yeşil alanları koruyup çoğaltacağız. Bunun yanında Yeşilyurt’ta tarım arazileri, tepeler, hazineye ait alanlar var bunların nasıl yeşilinin korunacağı nasıl yeşilinin geliştirileceğini konusunda çalışmalar yürüteceğiz” dedi.
Makine Mühendisleri Odası adına açıklamalarda bulanan Necip Cengil ise şunları söyledi:
“Bizler Makine Mühendisleri Odası olarak hangi partiden olursa olsun Malatya’yı yönetecek kişiye şu açık çeki veriyoruz. Bila bedel danışmanlık yapacağımızı, bize hangi konuda başvuruda bulunurlarsa yardımcı olacağımızı ifade ediyoruz. Önemli olan güzel bir şekilde Malatya’nın ortak akılla yönetilmesi bizde bu ortak akılda Malatya’nın yönetilmesinde katkıda bulunacağız.”
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
POLAT, MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI'NI ZİYARET ETTİ