10 Şubat 2014 Pazartesi, 16:32
POLAT: “AK PARTİ’YE DESTEK ARTTIRARAK DEVAM EDECEKTİR”
AK Parti’den Malatya merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı olan Hacı Uğur Polat, beraberindeki partililerle birlikte Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ve Malatya Barosu’nu ziyaret etti.
Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Hacı Uğur Polat, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Bayram Taşkın ve partililerle birlikte Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın ve Malatya Barosu’nu ziyaret etti ve istişarelerde bulundu.
Polat, “30 Mart’ta Malatya’mız tercihini yapacak. Bir yandan Büyükşehir Belediye Başkanını seçecek diğer yandan da ilçelerimizin başkan seçimi yapılacak. Bizlerde Yeşilyurt adayı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Adım adım, sokak sokak, cadde cadde gezerek hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Malatya’mızın seçmenleri Türkiye’nin siyasi yönünü bilen seçmenlerdir. Bu seçimde de bundan önceki seçimlerde olduğu gibi AK Parti’ye destekleri arttırarak devam edecektir buna inanıyoruz” dedi.
Su kaynakları bakımından Yeşilyurt’un ne kadar önemli bir konuma sahip olduğunun altını çizen Polat, Malatya’nın tüm su ihtiyacını karşılayacak bir potansiyele sahip Yeşilyurt’taki bu kaynakları görsellik kazandırarak değerlendireceklerini kaydetti.
Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hacı Uğur Polat; projeleriyle, çalışmalarıyla Yeşilyurt’a güzel hizmetler sunacaktır. Yeşilyurt’ta binin üzerinde yetiştiricimiz var bizde Yeşilyurt bölgesinde hayvancıları temsilen gereken desteği vereceğiz. Malatya’mız için Yeşilyurt’umuz için ne yapılması gerekiyorsa taşın altına elimizi koyacağız” şeklinde konuştu.
Malatya Barosu ziyaretinde konuşan Hacı Uğur Polat, “Siyaset ve hukuk kavramına AK Parti kadar sahip çıkan ve içini dolduran başka bir parti yoktur. AK Parti’mizde siyasi anlayışlarının merkezinde millet iradesi vardır. Bu irade bizler için çok önemlidir. 30 Mart’ta inşallah bu iradenin şahlanışı bir kez daha ortaya çıkacaktır” ifadelerini kullandı.
Sivil toplum kuruluşlarıyla ortak istişareler içerisinde olmanın önemine değinen Polat, “Süreci birlikte oluşturup yeni Malatya’yı yeni Yeşilyurt’u birlikte oluşturmalıyız. Büyük Malatya Büyük Yeşilyurt için birlikte hareket etmeliyiz” diye konuştu.
AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Avukat Bayram Taşkın ise konuşmasında Malatya’daki sivil toplum kuruluşlarının, avukatların görüşlerinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Eyüp Kutlubay ise, “Hacı Uğur Polat’a girmiş olduğu bu yolda başarılar diliyorum” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
POLAT: “AK PARTİ’YE DESTEK ARTTIRARAK DEVAM EDECEKTİR”