12 Şubat 2014 Çarşamba, 15:06
POLAT: “İYİ BİR ÇEVRE HEDEFLİYORUZ”
AK Parti’nin Malatya merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, beraberindeki partililerle birlikte seçim çalışmaları çerçevesinde Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret etti.
Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeliyle yemekte bir araya gelen Hacı Uğur Polat, “Yaşanabilir çevre vizyonuyla iyi bir çevreyi, iyi bir Yeşilyurt’u hedefliyoruz” dedi.
Polat, Yeşilyurt’un doğal dokusunu korumak, çevreyle dost ve modern mahalleler oluşturmak ve daha yaşanılır Yeşilyurt ilçesini inşa etmek için uzaman kadrolarla projeler hazırladıklarını ifade etti.
Çevreyle kalkınmayı bir arada planlı bir şeklide yürüteceklerini söyleyen Hacı Uğur Polat, “Malatya artık seçim atmosferine girdi. 30 Mart ile birlikte Malatya’mız büyükşehir olacak bir yandan Büyükşehir Belediyesi diğer yandan Yeşilyurt Belediyesi hizmet verecek. Fakat Büyükşehir’in Park ve Bahçe hizmetleri daha da büyüyecek ve 20 dönümün altındaki parklara Yeşilyurt Belediyesi, 20 dönümün üstündeki parklara Büyükşehir Belediyesi hizmet verecektir” diye konuştu.
Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi ziyaretinde konuşan Polat, “Bu şehir ayrım gözetmeksizin hepimizin, Yeşilyurt Anadolu’nun bir mozaiği, bir yansıması her rengin içinde barındığı, hayatın huzur içinde devam ettiği bir yerdir. Bu yerde engelliler için gerek sosyal mekanlar gerekse engellilerin hayatın her kademesinde aktif yer almasına sağlamak amacıyla hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapacağız. Engelliler her zaman pozitif ayrımcılık ilkelerimizin önceliği olacaktır” ifadelerini kullandı.
Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Polat’a başarılar diledi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
POLAT: “İYİ BİR ÇEVRE HEDEFLİYORUZ”