13 Şubat 2014 Perşembe, 16:33
POLAT: “SİYASETİ HİZMET ARACI OLARAK GÖRÜYORUZ”
AK Parti’nin Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, beraberindeki partililerle birlikte Kızılay Malatya Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, Kızılay’ın çok yararlı hizmetleri başarıyla yürüttüklerini ifade ederek, “Siyaseti hizmet aracı olarak görüyoruz. Önemli olan hizmeti verirken gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ve sosyal dayanışmayı sağlamaktır. Bu nedenle sivil toplum kuruluşlarımızın düşüncelerini ve desteklerini önemsiyoruz. Sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki sivil toplum kuruluşlarının özünde gönüllülük esastır. Bizlerinde projeleri insan odaklı ve toplumun desteğini verdiği ileriye dönük yatırımlardan oluşacak. Kızılay kamu yararına gönüllü kişilerin çalışmalarıyla yürüttükleri bir kuruluş. Yardım almalısınız ki ihtiyaç sahiplerine yardım edebilesiniz” dedi.
Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın ise şunları söyledi:
“Hacı Uğur Polat’ın sivil toplum kuruluşlarına gösterdikleri önemi biliyoruz. Siyasilerin sivil toplum kuruluşlarına verdiği önem bizleri mutlu ediyor. Bildiğiniz gibi Kızılay yapısı itibariyle devletle iç içe çalışan, neredeyse kamusal bir kurum, bu bağlamda belediyeniz içerisinde bizlere yer vermeni önem taşıyor.”
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
POLAT: “SİYASETİ HİZMET ARACI OLARAK GÖRÜYORUZ”